vierkant-splitsen-nieuws

Weer splitsen in Den Haag?


Sinds enkele jaren geldt er in Den Haag een splitsingsverbod. Niet meer splitsen, en dat terwijl er woningnood is! Velen van ons vinden dit een bijzondere combinatie. Wij merken dat de politieke sfeer aan het kenteren is en ook dat er juridisch veel haken en ogen zitten aan het splitsingsverbod. 

ga naar nieuwsbericht
91-dak-van-de-maand-juni-2-scaled

Zonnepanelen en een groen dak


De Haagse daken zijn de perfecte schakel in een duurzame stad. Je kunt er zonnepanelen op leggen, of het gebouw energiezuinig maken door het dak te beplanten. Dit dak van de maand volgens Duurzame stad Den Haag is daar een mooi voorbeeld van. 

ga naar nieuwsbericht
pubs1-verkant
imgonline-com-ua-resize-jwz79ghzgk6p8
24-52-the-art-of-living-herengracht-9-768x768

Goede start van het nieuwe jaar


Het jaar is goed begonnen met een prachtige publicatie in The Art of Living magazine over ons project aan de Herengracht. Het artikel belicht dit bijzondere project een dezer dagen opgeleverd zal worden. "Achter de bijzondere gevel van dit rijksmonument schuilt nu een wereld van tijdloze exclusiviteit." Dit mooie resultaat geeft ons extra energie en motivatie voor het nieuwe jaar. Het hele project bekijk je hier.

ga naar nieuwsbericht
thumbnail-img-7678x768

Jaarverslag Welstand en Monumentencommissie


Maar liefst zeven van onze projecten zijn gepubliceerd in het Jaarverslag van de Welstands- en Monumentencommissie 2019-2020 (Den Haag). Het Jaarverslag toont een selectie van de door de Welstands – en Monumentencommissie behandelde plannen van deze periode. Wij zijn vereerd om deel te mogen zijn van deze selectie.


ga naar nieuwsbericht
interns-05-768x768
appelstraat-nieuws
dakopbouw-nieuw-apartement-768-x768
nieuwe-parklaan-107-dakopbouw-zinc-768x768

Dakopbouw voor de Nieuwe Parklaan opgeleverd!


Drie jaar geleden zijn wij begonnen met het maken van dit ontwerp voor het uitbreiden van het kantoorpand. Na uitvoerig overleg met de opdrachtgever over de wensen en met de welstand over de esthetische uitwerking is er nu dit prachtige resultaat. De opbouw volgt de vorm van het pand, met een 5 meter hoge kap. In materialisatie is gekozen voor het contrast met zinken gevels en dak en grote glazen puien. Voorde hoofdvorm is gekozen voor naturel zink terwijl het terug gelegen geveldeel afwijkt met donkergrijs zink welke mooi aansluit op de kozijnen. 

We zijn ervan overtuigd dat iedereen blij is als zij straks in deze mooie, lichte ruimte mogen gaan werken in plaats van thuis!

ga naar nieuwsbericht