Inloopspreekuur Utrecht

Heb je (ver)bouwplannen en wil je deze eens vrijblijvend doorspreken met een architect? Dan is ons inloopspreekuur interessant voor jou.

In Utrecht staan onze architecten Keke d'Ancona en Maud Houterman voor je klaar om met je te brainstormen, je vragen te beantwoorden en je van advies te voorzien. Wij bieden de mogelijkheid om langs te komen bij ons op locatie, maar u kunt ook kiezen voor een videogesprek met een van onze architecten.

Klik hier om een (online) afspraak in te plannen. Je ontvangt van ons een e-mail met een afspraakbevestiging en eventueel een Microsoft Teams-link.

Heb je (ver)bouwplannen voor een andere regio? We houden ook inloopspreekuren in Alkmaar, Amsterdam, Den Haag, Leiden en Rotterdam.


Maud: "Utrecht de stad waar ik ben geboren en weer terugkeerde na mijn studie. Van aanbouw tot monument, in elk project ga ik voor een duurzame aanpak met oog voor het detail."


Adres: Hooghiemstraplein 51, Utrecht
Telefoon: 06-83350580

79-locatiepagina-utrecht-1200x600

Keke: “De stad Utrecht, de stad van mijn studietijd en waar mijn kinderen zijn geboren. Van de Oudegracht tot ver erbuiten ontwerp ik graag mee om het leven er nog mooier te maken.”